Спорт

УЖАСНЕ ВЕСТИ! Преминуо репрезентативац Србије

Бивши репрезентивац Србије и некадашњи играч Црвене звезде и више европских клубова, Стеван Јеловац, преминуо је у недељу 05.12.2021. године у 33. години живота.

Фото: Јутјуб

Стеван је 14. новембра доживео мождани удар у Атини од кога се на нашу и велику жалост свих, и поред велике борбе није опоравио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Стеван Јеловац је током каријере коју је започео још 2008. године у дресу Меге, наступао 2010. године за екипу Црвене звезде, а током богате каријере играо је за 12 клубова из Србије, Турске, Италије, Литваније, Русије, Јапана и Грчке.

Памтиће се његове сезоне у Лијетувос Ритасу где је играо и Евролигу, и Нижњем Новгороду где оборио и рекорд ВТБ лиге са 49 поена и 15 скокова у утакмици са Калевом.

Наступао је и за екипе Анталије, Казерте, Сарагосе, Бамберга, Газијантепа, Јапанског тима ФСан Нео Феникс и атинског АЕК/а.

Као репрезентативац Србије био је члан екипе у квалификацијама за Мундобаскет 2019.године.

КК Црвена звезда мтс, председник, менаџмент клуба, тренери, стручни штаб, играчки погон, запослени у клубу, као и све млађе селекције црвено белих и ККЖ Црвена звезда, овом приликом изјављују изразе најискренијег и најдубљег саучешћа породици Стевана Јеловца.

Нека му је вечна слава и хвала!

Извор: kkcrvenazvezda.rs

Ознаке