Спорт

Ово ће их разбеснети! МЕДВЕДЕВ ИХ ТОТАЛНО ИГНОРИСАО: Рус ПОНИЗИО Хрвате ЗБОГ Новака!

У недељу од 16 часова на програму је финале Дејвис купа, а уочи меча против Хрватске огласила се главна узданица „Зборнаје команде“ – Данил Медведев.

Други рекет света је очигледно навијао за Србију у полуфиналу, а изразио је жаљење што неће бити спектакла против Новака Ђоковића у одлучујућој борби за „Салатару“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Била би посебна ствар играти са Новаком у финалу. Увек је тако. Али ово је Дејвис куп, добио је своје мечеве, а није у финалу – рекао је Медведев.

Рус се осврнуо на „рат“ који води са шпанском публиком.

– Да будем искрен, ако желите да славите после меча, бирате да урадите нешто смешно, забавно. У нашем руском тиму, посебно је забавно видети наше шпанске тренере како причају руски. Знају неколико речи. Карен зна само како да каже, ‘мирно, мирно’. Када играмо карте, фудбал или тенис, увек то говори. Када је Кристијано Роналдо играо за Реал, умео је то да ради приликом прославе гола. Зато смо то урадили. Осетио сам да је то забавно, можда је било погрешно. Али урадио сам то и као и увек прихватам последице свега – рекао је руски тенисер, па упутио извињење:

Све што радим, поготово на терену и још више у свом животу, то су чисте емоције. У приватном животу сам мирнији. На терену постоји вишак адреналина који притиче кроз моје вене. Мрзим да губим. Тада имам мање времена и енергије да застанем и размислим. Понесу ме емоције, некад добре, некад лоше. Као и раније у каријери, нисам намерно провоцирао публику, никад то не радим тако. Када играте меч, можете да имате људе против себе, понекад је то 50/50, понекад у вашу корист. Ако урадим нешто што их испровоцира, не радим то да би се осећали лоше. Не видим ту ништа лоше. Ако се неко због тога осетио лоше, извињавам се.

Иначе, селекција Русије је апсолутни фаворит за тријумф на овогодишњем Дејвис купу.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс