Спорт

НАДАЛ СЕ НЕ ЗАУСТАВЉА! Шпанца опет питали о Ђоковићу,ОВЕ РЕЧИ ЋЕ РАЗБЕСНЕТИ МНОГЕ!

Неколико пута је Рафаел Надал говорио о Новаку Ђоковићу, а чини се да питања о српском тенисеру Шпанац добија на дневном нивоу.

Пети тенисер света је већ рекао шта мисли о драми кроз коју је прошао његов велики ривал, а гостујући у једној шпанској радио емисији говорио је о различитим ставовима које имају он и Ђоковић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нисам разочаран Новаком, увек максимално поштујем свачије мишљење, све док и они поштују друга. У том смислу мислим да је Ђоковићево мишљење у односу на моје тема о којој ће се расправљати и доста су удаљени. Једна ствар су бројке и бројке говоре да је много људи умрло, а реалност је да се чини да се све у вези са вакцином догодило веома брзо. Можда многи људи сумњају у нежељене ефекте. Једино што се дешава је да не знамо 100%, оно што знамо 100% су ефекти вируса. Да смо одржали темпо пре него што се вакцина појавила, уместо 6 милиона смртних случајева, та бројка би сада била веома високо. Поштујем свачије мишљење, многа не делим, трудим се да пратим људе који су спремни за сваки субјекат, а не људе који то нису – рекао је Надал.

Једно од питања односило се на најаву да би због вакцине Новак могао да пропусти мастерс у Мадриду.

– Било да игра у Мадриду или не игра… дебата није спортска дебата, по мом мишљењу. Желим да Новак игра на већини места због једноставне чињенице, догађаји су бољи када учествују најбољи. На крају крајева, ја сам љубитељ спорта уопште, када гледам голф и фудбал, желим да најбољи буду на терену. Као љубитељ тениса, волео бих да Ђоковић игра, као и ја, као и Федерер. Али то је питање које превазилази спорт, говоримо о глобалном здравственом проблему и на крају, свака земља има своја правила и оно што треба да урадимо је да их пратимо – закључио је Надал.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс