Спорт

Тениски свет у шоку! Надалово ОДУСТАЈАЊЕ је УДАРНА ВЕСТ у Мелбурну!

Тони Надал, стриц Рафаела Надала, изјавио је да је његов синовац био на ивици одустајања од наступа на Аустралијан Опену.

Шпанац је успео да стигне до новог Гренд слем финала, а Тони је решио да открије детаље његове припреме за долазак у Мелбурн.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Изненађен сам Рафином формом. Три дана пре него што је пошао за Аустралију, Рафа је позвао мог најмлађег сина да мало пребацују после периода у којем је био у карантину због вируса корона – започео је Тони, који је потом додао:

– Отишли смо да тренирамо у девет и током тренинга је Рафа рекао: „Не знам хоћу ли ићи или не, јер у овом тренутку нисам у правом стању за Аустралијан опен“. Било је још три дана до лета. Сутрадан се орасположио и рекао: „ОК, хајде, ићи ћу“. Мислим да је то било више узбуђење због тога што се враћа тенису, него вера у добар резултат.

На основу пруженог минуле две недеље, Шпанцу не недостаје оптимизма уочи финала.

– Видим Рафу како осваја титулу. Полуфинале против Беретинија подсетило ме је на неке његове најбоље моменте. Једино је питање шта ће бити уколико будемо гледали баш дуг меч у недељу – закључио је Тони Надал.

Подсетимо да ће Надал и Медведев одмерити снаге данас од 9:30 часова.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс