Спорт

Огласио се најбољи тенисер света! НОВАК ЋЕ ПРОГОВОРИТИ О ПАКЛУ У МЕЛБУРНУ! Открио када ће СВЕТУ РЕЋИ ИСТИНУ!

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са најбољим тенисером света Новаком Ђоковићем

Новак Ђоковић се није такмичио на Аустралијан опену, после срамне одлуке владе Аустралије да му узме визу, а након тога га депортује после две недеље агоније и мучења.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Том приликом је и разговораао са председником Вучићем, који је покушавао да најбољем тенисеру света помогне у борби за своја права, а није штедео ни критике на рачун владе Аустралије и политичара.

Новак је открио и када ће медијима детаљно причати о свему што се десило у Аустралији.

– С обзиром да се нисам оглашавао, молим за стрпљење, у наредних седам до 10 дана ћу се обратити подробније око свега што се дешавало у Аустралији – рекао је Новак Ђоковић, који је председнику Вучићу захвалио на подршци док је био затворен у Аустралији. – Као грађанин Србије желим да вам се захвалим на подршци, као и све институције за време немилих догађаја у Аустралији. Иако сам био сам у притвору, нисам се осећао усамљено, имао сам подршку фамилије, породице, пријатеље, читавог српског народа, добронамерних људи из региона и целог света. Покушавали су личним и јавним путем да ми олакшају боравак у Аустралији који је био неочекиван. Нисте имали обавезу да пружите подршку, али желим да знате да осећам велику захвалност што сте се заузели за мене и вероватно тако себе ставили у компромитујућу ситуацију. То се цени и поштује. Дуго ћу то памтити и моја веза и мој однос према српском народу јача из дана у дан. Ове околности које су ме затекле у аус да ће та веза бити довека.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс