Спорт

Познати фудбалер шокирао свет: ЖЕЛИМ НАЈБОЛНИЈУ СМРТ ПУТИНУ! Инстаграм му уклонио објаву!

Украјински фудбалер Олександр Зинченко, бесан је због руске инвазије на његову земљу коју је наредио Владимир Путин

Фудбалски ас који наступа за Манчестер Сити и репрезентацију Украјине, Олександр Зинченко, тврди да је Инстаграм обрисао његову објаву са ове друштвене мреже, где је поручио да се нада да ће Владимир Путин доживети најболнију смрт.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је на свом профилу објавио фотографију председника Русије, уз коментар „Надам се да ћеш умрети у најгорим мукама“. Ова објава се више не налази на Зинченковом профилу!

На другој објави је питао да ли је Русима пријатно да се буде у фашистичкој Немачкој, и да уколико сада не проговоре, да ће бити Украјинцима непријатељи заувек.

Претходно је Зинченко, уз још неколико познатих украјинских спортиста, такође истакао да ће бранити своју земљу и да границе морају да остану нетакнуте.

– Моја земља припада Украјинцима и нико не може да је одузме. Не могу, а да не изразим свој став. Цео цивилизовани свет је забринут због ситуације у мојој земљи. Земљи у којој сам се родио и одрастао и чије боје браним на интернационалном нивоу, земљи коју покушавамо да уздигнемо и развијемо, земљи чије границе морају остати нетакнуте.

Иначе, фудбалер Бенфике Роман Јаремчук је након гола за изједначење и коначан резултат прославио погодак на начин који су неки подржали, а неки осудили. Скинуо је дрес испод кога је била мајица са трозупцем, симболом украјинске војске који је пољубио. Сада чека казну УЕФА!

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс