Спорт

ТЕНИСКИ СВЕТ НА НОГАМА! Медведев чуо шта је Новак рекао, па му поручио ово! Многе су изненадиле његове речи!

Руски тенисер Данил Медведев ускоро започиње свој поход ка титулу у Мексику где га чека паклена конкуренција. Први меч други рекет света игра у 1.00 после поноћи против контроверзног Беноа Пера.

Медведев би евентуалном титулом у Акапулку могао да дође до првог места на АТП листи. Недавно је Новак Ђоковић коментарисао наступ Руса на Аустралијан опену следећим речима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Осетио сам се тужно, причали смо после меча. Жао ми је што је испољио такве емоције, унутрашње дете је то које нас гура и због којег играмо тенис. У мом у и његовом случају, људи узимају рекет зато што сањају и имају страст према овом спорту. Очигледно, када изгубите након што водите са 2:0 у финалу је тешко прогутати. Разумем како се осећао. Имао сам много мечева где је публика навијала за мене и где није. Некада се надате да ће бити другачије, желим му све најбоље, он је неко ко је ментално снажан, ускоро ће бити први на свету. Било ми је жао што је коментарисао то на начин на који је коментарисао, али га разумем – рекао је Ђоковић о Медведеву.

Брзо је стигао одговор Руса који не види себе као лидера.

– Не осећам се као лидер било чега. Али бити први који ће срушити традицију, свакако је добра ствар за биографију. Само желим да наставим да играм добар тенис – рекао је Медведев и додао:

– Никад не знамо шта да очекујемо у тенису. Можда ће се то догодити за пет година, можда за две, можда у наредним недељама. У претходних 18 година само су њих четворица били први. У једном моменту десиће се да не буду. Свако од нас би волео да он буде тај и да на том месту остане што је дуже могуће.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс