Свет

Велика туга! ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Сара пронађена мртва у колима

Тело нестале жене из Калифорније нађено у подножју литице након што је последњи пут виђена пре 12 дана.

Сара Селесте Отеро (28), која је последњи пут виђена жива пре 12 дана, нађено је у уторак у њеним колима у подножју литице – извештавају надлежни за овај случај.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сара је последњи пут виђена у 8:40 ујутру 28. Јануара како напушта кућу своје мајке у Оушенсајду у Калифорнији у сивом Субару Аутбек-у са регистарском ознаком 7GAB955. Оушенсајт је удаљен око 65 километара од Сан Дијега.

Како се наводи, Отеро је рекла свом очуху да иде до теретане са пријатељем, али она никада није стигла до теретане и пријатељ је тврдио да није имао никакве планове са Отеро тај дан.

Сарин полубрат, Рајан Бер, рекао је за „Fox News“ како се Сара није појавила ни на послу касније тог дана и да није одговарала на СМС поруке. Истажитељи верују да је њен телефон био угашен од 10 ујутру дана када је нестала.

Када је полиција Оушнсајда лоцирала њен ауто, хеликоптер је послат за извлачење њеног тела.

Узрок смрти није још званично саопштен, али је смрт врло сумњива и очито су по среди неке „лоше игре“ како преноси „НБЦ“ из Сан Дијега.

Чланови породице признали су да је Сара пре нестанка била депресивна и да се борила са проблемима менталног здравља, као и да је имала проблем са злоупотребом недозвољених супстанци.

 

 

 

 

 

 

Извор: Srbijadanas.com