Свет

ПУТИНОВО ОБРАЋАЊЕ ЗАПАЊИЛО СВЕТ: Тај циљ неће бити остварен!

Председник Русије Владимир Путин упутио је данас упозорење оним Русима које је описао као издајнике да „Запад жели да покуша да их искористи као пету колону“ с циљем да уништи земљу.

Путин је прозвао Русе за које је рекао да су „ментално више повезани са Западом него са Русијом“ и изразио уверење да ће руски народ успети брзо да уочи разлику измеду издајника и патриота, преноси Ројтерс.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Наравно да ће они (Запад) покушати да искористе тзв. пету колону, издајнике, оне који овде зарадују, а живе тамо. Притом, не мислим само на оне који географски не жИве овде, већ према својим мислима и према својој савести, они нису овде са нама, са својим народом. Не мислим ту саМо на оне који имају виле у Мајамију и на француској ривијери, који се жале што тренутно немају гушчију паштету или остриге и што се боре за права мањина – рекао је он.

Обраћајући се министрима у влади Руске Федерације Путин је оптужио Запад и „прозападне“ Русе.

– Удружени Запад жели да подели наше друштво, да изазове конфронтацију грађана Русије и да за свој коначни циљ искористи пету колону. А циљ је само један – уништење Русије – рекао је Путин и поручио да „тај циљ неће бити остварен“.

Извор: Танјуг

Ознаке