Занимљивости

ВЕЧЕРАС ОБАВЕЗНО ПОГЛЕДАЈТЕ У НЕБО И ЗАМИСЛИТЕ ЖЕЉУ: Ноћ у којој се остварују жеље

Фото: Pixabay.com

Вечерас посматрајте кишу метеора Орионида

Кише звезде падалица представљају магичне тренутке буђења енергије, среће, стварање успомена. Када држите за руку блиску особу, гледате у небо и угледате звезду падалицу, тренутак када замислие жељу – осећај је непроцењив. Баш једна таква киша метеора очекује нас 21. октобра 2022. године када се очекује киша Орионида.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ориониди су сјајни, светлуцави, учиниће небо романтичним, а добра ствар је што их можете видети са било којег места на свету. Наравно, боље је посматрати пад звезда далеко од градског осветљења и загађења. Најбоље би било да у природи посматрате небо, тада се увећавају шансе да угледате звезду падалицу.

Ово је веома повољно време за енергију, па покушајте да будете активни, да радите на својим сновима, посебно у области љубави. Дан је диван за нова познанства и романтичне ноћи. Можете изаћи, посетити места са великим бројем људи, упознати се са неким. Нова познанства која стекнете данас ће вам највероватније бити од велике користи у будућности. Чак ће и нове пословне везе бити успешне.

Вече под звездама падалицама је сјајно за комуникацију, а ориониди ће вам помоћи да пронађете праве речи ако заиста желите да признате своју љубав. Главна ствар је да све потиче искрено из срца. Енергија самог тока ће вас усмерити у правом смеру.

Ово је време када вреди ширити добру енергију кроз добра дела. Помозите рођацима, пријатељима, посебно ако им је заиста потребна ваша подршка. Данас је то веома важно. Ако сте тренутно у сукобу са неким из свог окружења, данас је савршен дан да тој особи пружите опроштај или сами затражите опроштај. Максимум овог тока ће благотворно утицати на способност и жељу људи да се сретну на пола пута.

Извор: Сенса/magazin.novosti

Ознаке