Занимљивости

МУШКАРЦИ ГЛЕДАЈУ У НЕВЕРИЦИ ШТА РАДИ ОВА ЖЕНА: Била је заглављена између два аутомобила, али је успела НЕМОГУЋЕ (ВИДЕО)

Фото: ТикТок принтскрин

За пуно возача паралелно паркирање и испаркиравање су ноћна мора, посебно када је паркинг место мало, или су аутомобили испред и иза исувише близу. Недавно је на ТикТоку освануо снимак који приказује мајсторију испаркиравања из једне управо такве ситуације на делу.

Снимак је прегледан преко 17 милиона пута, а сасвим случајно га је забележила ТикТок кориница Аби која је сцену видела са прозора своје канцеларије. Видео приказује жену која је успела да се испаркира, иако је изгледало као да је практично „заробљена“ између два аутомобила и једва да је имала пет центиметара размака у односу на оба.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Свима нам се ово бар једном десило – дошли смо до свог аутомобила и открили да су други себични возачи паркирали толико близу нас да је готово немогуће извући се. Но, жена са снимка била је решена да јој то не поквари планове; без оклевања ускочила је у свој џип и отпочела серију померања напред-назад.

Она је на концу свега успела да се извуче из ове ситуације, иако би се мало ко усудио на овакав маневар. ТикТокери су ово прозвали „ремек-делом“ испаркиравања, а многи тврде да се ни у лудилу не би упустили у овакав подухват.

@abbyyysev View from the office was a nailbiter today #parking #views #dc #washingtondc #suspense #dcdrivers #mddrivers ♬ Funny Song – Cavendish Music

„Ово је импресивно, ја бих само села и плакала“, „Позвала бих шлеп-службу и чекала да их однесу“, „Требало је да удари неког од ове двоје, без пардона“, „Није тешко, само спори покрети и много стрпљења“, „Без паркинг сензора ово би било немогуће“, „Ово је најгори кошмар сваког возача“, само су неки од коментара.

Шта ви кажете – да ли бисте успели да се испаркирате у оваквој ситуацији?

Извор: zena.blic.rs