Занимљивости

ОД ДАНАС У ЖИВОТУ МОЖЕ ДА ВАМ КРЕНЕ НА БОЉЕ АКО УРАДИТЕ ОВО! Јединствени астролошки догађај дешава се баш данас!

Ова коњукција нам поручује врло важне ствари.

Коњукција Сунца и Хирона 2023. године очекује нас 5. априла – повезан је са исцељењем емотивних рана, време је да оставите прошлост иза себе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У митологији, Хирон је рањени кентаур, али немојте сматрати да су њихове ране слабост. Током година, и кроз свој животни пут, Хирон је научио да своје ране претвори у снагу. Научио је да, иако не може да промени прошлост или да промени ране које је задобио, може да искористи своју снагу да их претвори у моћне савезнике на свом путу.

Како је песник, Руми једном написао – „рана је место где светлост улази у тебе“, а то је управо и Хиронова порука. Његове ране су му дале способност да помаже другима и учи их како да своје емотивне ране претворе у моћ, због тога га називају „исцелитељ рањеника“. У астрологији, Хирон је астероид који представља трауме и ране у нашим животима које не можемо да променимо.

Ове ране су нам се можда догодиле у детињству, можда су повезане са људима око нас, могу бити ствари из наше прошлости, или су једноставно ране након разних животних изазова. Без обзира на ране које смо задобили на овом животном путу, Хирон нас подсећа да их не треба сматрати слабостима, већ стварима које нас чине јачим, саосећајнијим. Ове ране су део онога што јесмо. Не морају нужно да буду излечени и умотани у лепу машну. Уместо тога, то су ствари које треба да прихватимо о себи; то су ствари које треба да волимо код себе. Јер тек када то радимо, тек када престанемо да лижемо своје ране и поседујемо их, можемо их претворити у снагу и пустити светлост унутра.

Хирон у Овну
Хирон је тренутно у Овну до 2027. године. Под овом енергијом, он тражи од нас да престанемо да додирујемо своје ране и да се нервимо око њих, и уместо тога да наставимо напред са својим животом.

Под вођством ове ватрене енергије Овна, Хирон нас подстиче да кренемо напред на нову територију. Он нас подстиче да родимо ратника у себи и да се сетимо снаге, мудрости и саосећања које наше ране имају потенцијал да нам донесу. Под овом енергијом, Хирон жели да нас научи да можемо да живимо свој живот пуним плућима чак и ако смо рањени. Он жели да знамо да можемо све.

Може бити примамљиво сажаљевати се или глумити жртву када дођу одређене околности, посебно околности које немамо снаге да промијенимо. Не можемо променити ко је наша породица, не можемо променити прошлост и не можемо променити поступке или понашање других.

Све што можемо да урадимо је да преузмемо одговорност за себе; све што можемо да урадимо је да научимо да будемо захвални за оно што нам је дато. Све што можемо да урадимо је да прихватимо наше околности и научимо да се осећамо удобно у свему што нам се нађе на путу.

Коњукција Сунца и Хирона 2023. године
5. априла 2023. имамо сусрет Сунца и Хирона. Ово ће бити кључни дан када ћемо заиста моћи да осетимо пуне ефекте новог циклуса Хирона. Обратите пажњу на оно што вам се дешава око овог дана. Обратите пажњу на то како сте изазвани да устанете из свог бола и патње и да кренете напред са самопоуздањем и оптимизмом.

Хироново путовање кроз Овна нас подсећа да смо јаки онолико колико верујемо да јесмо. Подсећа нас да наше ране не треба стално дирати или боцкати, и не треба да покушавамо да све „поправимо“, уместо тога, можемо научити да једноставно наставимо са стварима, можемо научити да наставимо да идемо напред без осећаја ограничења.

Након што Хирон заврши своје путовање у Овну, сви ћемо добити прилику да променимо свој приступ третирања рана и да погледамо наше путовање ка ведријем и бољем. Можда не морамо да настављамо да копамо дубоко; можда не морамо да наставимо да тражимо следећу ствар која ће одузети све наше бриге и патње.

Можда је сада тренутак када треба да прихватимо себе и будемо такви какви јесмо. Време је да прихватите ствари какве јесу, као и прошлост коју вучете са собом. Неке болне ствари су сада само део вашег искуства, али то нас сада чини јачим, мудријим и саосећајнијим према другима.

 

Извор: Srbija Danas