Спорт

„ЖАО МИ ЈЕ ШТО СЕ ТО ДЕСИЛО!“ Новак Ђоковић признао кривицу

НОВАК Ђоковић и Данил Медведев су се састали у полуфиналу АТП турнира у Астани, а у једном тренутку српски ас је бацио рекет у публику, што је довело и до његове расправе са судијом. По окончању меча, Ноле је објаснио шта се десило.

Подсетимо, у завршници другог сета, при резултату 5:4 у корист Србина, одигран је један од занимиљивијих поена на сервисе Медведева.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На семафору је писало 15:15, а Рус је успео да на терену надмудри Нолета који је, трчећи дијагонално ка основној линији схватио да не може да дође до лоптице, па је рекетом замахнуо одоздо на горе и – рекет је одлетео право у публику.

… иако је један дечак вратио одмах рекет Ђоковићу, а у тој ситуацији нико није био повређен, већ се све завршило осмесима и скандирањима „Ноле, Ноле!“, судија Адел Нур је изнеадио Србина – изричући му јавну опомену.

А како сам меч Новак Ђоковић – Данил Медведев није потом дуго потрајао, јер је Рус изненадио све(т) напрасном предајом дуела, Ноле је пред новинарима овако анализирао поменуту ситуацију с рекетом:

– Жао ми је што се ово десило, а драго ми је што рекет није никога ударио, јер нисам ни имао намеру да га бацим. Исклизнуо ми је из руке, јер сам, отприлике, хтео да га бацим на терен док сам јурио лоптицу која ме је већ прошла. Први пут ми се ове седмице десила таква реакција и, да, дефинтивно није била добра. Али, добро је што нико није повређен. Судија је изрекао упозорење, то је била његово мишљење, а не бих могао да кажем да га разумем, јер ми се први пут нешто тако десило. Али, поштујем његову одлуку и добро је што се све завршило добро – истакао је српски тенисер.

 

Извор: Новости.рс