Занимљивости

ГОДИШЊИ ХОРОСКОП ЗА 2023-У: Ево шта нас чека у наредној години

Фото: Pixabay.com

Нова 2023. је ту, а ево што треба да знате о могућностима које вам звезде припремају.

Осим бројних астролошких датума, о којима ћемо тек говорити, астролози су нам припремили и хороскоп за сваки знак, а ево шта ће тек да се дешава:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ован

Следеће године осећаћете се врло снажно и изузетно самопоуздано. Оно што долази с тим је емоционална храброст. Бићете спремни да прекинете везе које су прошле свој врхунац. Међутим, можда нећете хтети да преузмете терет када је у питању окончање ових ситуација, па ако одлучите да останете са својим партнером или у било којој другој врсти везе која вам падне на памет, мораћете да дате све од себе. У преводу: оставите свој его по страни и посветите се бољем или дубљем разумевању партнера и помирењу с оним што ћете наћи.

Бик

Премда сте познати као несклони променама, у 2023. години ћете да пронађете предности прихватања унутрашњег раста. То значи истраживање различитих подручја интереса. Ако желите да отпутујете у удаљено место, да похађате неки курс са пријатељима и породицом, научите нову духовну праксу или страни језик, онда би требало да кренете! Немојте да допустите да оно што сте били стоји на путу ономе што можете да постанете!

Близанци

Задње две године провели сте лечећи свој ум, тело и дух. Били тога свесна или не, можда сте друге држали на дистанци. Сада сте спремни да се вратите у свет како би показали најбоље од себе и поновно се повезала с онима с којима сте изгубили контакт. Година 2023. означава време у којем излазите из своје чауре и враћате се у контакт са старим пријатељима и породицом.

Рак

Ваша каријера ће да буде обасјана бесконачним могућностима у 2023. години. Ако постоји унапређење или положај на који сте бацили око, време је да се фокусирате на остварење тих снова. Немојте да заборавите да ћете морати да пронађете равнотежу у свом животу како би постигла лични успех. То значи мање касноноћних састанака, а више времена с члановима породице или пријатељима у настојању да се опустите.

Лав

Смер ваше каријере води вас другачијим путем од онога на којем је започела пре много година. Уместо да бежите и избегавате промене које долазе, покушајте да их пригрлите раширених руку. Како би ишли укорак с временом, ослоните се на инвентивне и модерне начине промоције и унапређења свог пословања. У 2023. години ће свет да буде спреман за вас, а ви ћете да будете спремни за свет.

Девица

Отварање срца вас је ове године одвело на неравни тобоган… али, било је вредно тога. У 2023. години ће ваша веза да се учврсти и још више ће да вас испуњава, а то је само зато што сте били отворени према њој. Створите здраве границе како би веза процветала и осигурајте да не дајете све од себе, а добијате тек мало за узврат. Све док је ваш партнер отворен за рад на томе да ви постанете приоритет, тада ће ствари да цветају и поприме позитивнију енергију у вези.

Вага

Можда ћете да се осећате „окруженије“ него икада, са све већом групом пријатеља и друштвеним кругом. Никада више нећете морати да проведете вече сами — осим ако то не желите, наравно. Премда ће да вас привлачи много људи у свој живот, будите сабрани. Гледајте своје нове пријатеље какви јесу. Немојте да спуштате критеријуме и прихватате лоше понашање само зато што се осећате усамљено, наводи Мисс7.

Шкорпија

Промена у вашој дневној рутини негативно ће да утиче на ваш лични живот ако не останете организовани и не придржавате се распореда у 2023. години. Промена у управљању на послу доводи до тога да остајете у канцеларији, што ствара сукоб код куће. Пре него ударите у зид и доживите изгарање од стреса, запамте да увек можете да затражите помоћ. Немојте да патите у тишини. Реците гласно ако се појави проблем који је ван ваше контроле. Никад не знате ко ће да вам помогне или колико помоћи можете да добиијете ако не тражите.

Стрелац

Ово ће да буде година за стварање. Можда ћете да откријете да вас привлачи уметност или ћете да будете надахнути да створите нешто значајно што ће свет да види или користи. Једина препрека која стоји на путу да ова идеја постане стварност… сте ви сами! Сумња ће да вас спречи да ставите оловку на папир или да кренете у било какву креативну потрагу. Немојте да допустите да вам негативност уђе у главу. Размишљајте оптимистично и фокусирајте се на урањање у креативност.

Јарац

Потрага за успехом подигла је ваш статус — али, да ли сте учинили нешто да зрачите радошћу? Изгледи су да тренутно јесте, али можда не и дугорочно. Време је да поновно запалите искру у себи и да пригрлите своје унутрашње дете. Повежите се са активностима које сте радили као дете. Сетите се ко сте били пре него што сте се плашили, нека вам то буде смерница за оно што сте сада.

Водолија

Открићете да ће 2023. година да буде прозор за ослобођење. Напокон ћете да се ослободите стега и ограничавајућих уверења која су вас спутавала да будете оно што јесте. Сада можете да покажете свету своје јединствено и истинско „ја“ без осећаја да треба да се сакрије. Могу да се појаве тренуци унутрашњег сукоба и борбе са другима који не могу да прихвате правог вас — али то је мала цена коју ћете морати да платите како би имали прилику да живите по властитим условима.

Рибе

Рибе су познате по томе што су сањари, али, 2023. године почеће да увиђају предности приземљења. Док сви остали планирају своје летње празнике, ви ћете да одлучите да уштедите новац за црне дане и одрећићете се дуготрајног путовања ради краћег одмора или боравка. Можда ћете да увидите да ћете стварањем чвршће скеле моћи да постигнете нове висине. Уместо да вам је глава у облацима, имаћете леп поглед.

Извор: zena.blic.rs