Србија

МИНИСТАР ПОКУШАО ДА СИЛУЈЕ НАШУ НАЈПОЗНАТИЈУ ВОДИТЕЉКУ!

„Министар у влади Демократске странке је покушао да ме силује! Намамио ме је код њега у стан, закључао врата, бацио ме на кревет и почео да ме љуби по врату. Једва сам се спасила“, открива Јована Јеремић за Информер

Министар у влади Демократске странке је покушао да ме силује! Намамио ме је код њега у стан, закључао врата, бацио ме на кревет и почео да ме љуби по врату. Једва сам се спасила, открива Јована Јеремић за Информер.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Водитељка ТВ Пинк први пут је јавно проговорила о траумама које јој је оставио 30 година старији политичар, који ју је 2012. године напаствовао. Јована је у потресној исповести за наш лист до детаља испричала како је упознала овог моћника, на који начин ју је намамио у стан и језиве детаље покушаја силовања!

– Упознала сам га у кафани коју су држали моји родитељи, где је редовно долазио. Када сам завршила Правни факултет, моји су га питали да ми помогне да нађем посао у Београду. Пристао је. Пошто је тада био министар, долазила сам код њега у кабинет да разговарамо о пројектима на којима је требало да радимо. Али, уместо тога, испијали смо кафе и причали о небитним стварима. Убрзо ме је позвао на ручак. Већ тада ми је било јасно шта хоће, јер сам и са 23 године била намазана и имала развијену интуицију.

Био је је 30 година старији од мене и требало је да ми помогне да се запослим. Питао ме је да му донесем лек за притисак, јер му је било лоше. Када сам дошла код њега у стан, гурнуо ме је на кревет и почео да ме љуби по врату. Тај старачки задах и данас осећам, каже Јована Јеремић
Када су завршили ручак, Јована и политичар, чије име не жели да открива, растали су се. Водитељка није ни слутила да ће јој следећи његов позив направити пакао од живота.

– Једно вече ме је позвао и рекао да му је притисак висок и да му треба лек. Без размишљања сам отишла до апотеке, купила шта треба и отишла код њега. Чим сам ушла у стан, закључао је врата. Престравила сам се – прича Јеремићева кроз сузе и описује језиву ситуацију у којој се нашла:
– Чим сам спустила лек на сточић, гурнуо ме је на кревет. Легао је на мене и почео да ме љуби по врату. Тај старачки задах и смрад и дан-данас осећам.
Говорила сам му: „Остави ме на миру.“ Тресао се нада мном колико се напалио, казала је Јована Јеремић

Јована је дала све од себе да га уразуми да то не чини.
– Говорила сам му: „Молим те, остави ме на миру“, али није хтео. Тресао се нада мном колико се напалио. Уплашила сам се да ће добити срчку. У једном моменту сам га шутнула у међуножје, ухватила га за рамена и срушила између кревета и сточића. Успела сам да устанем и излетим из стана.
Водитељка је главом без обзира побегла из зграде у којој је доживела насиље.
Нисам га пријавила полицији јер је био моћан, па сам се плашила да ми не науди, признала је Јована Јеремић

– Само сам желела да спасем голи живот. Када сам дошла кући, ужасно сам се осећала. Али никоме ништа нисам рекла све до сада. Родитеље нисам желела да повредим. Нисам га ни полицији пријавила јер је био превише моћан, па сам се плашила да ми не науди. Нећу откривати његово име јер немам доказе за оно што ми је учинио – завршава Јована.

Звала напасника у емисију
Осам година од инцидента Јована је смогла снаге да се суочи са манијаком.
– Док сам радила на Хепи ТВ, позвала сам га у емисију да прича о Зорану Ђинђићу и о „жутима“. Бесрамно је пристао да гостује. Док смо се пред камерама гледали очи у очи, понашала сам се као да се ништа није догодило. То је моја највећа победа – каже Јована.

 

Извор: Информер