Занимљивости

ПОТРЕСНЕ РЕЧИ НАШЕ ПОЗНАТЕ ПЕВАЧИЦЕ! Још памтим како је гледао за мном и последње речи

Након изненадне смрти супруга Слободана Гвизденовића са којим је брак Снежане Ђуришић трајао пуних 36 година, певачица је имала среће да по други пут спозна љубав те годинама ужива у емотивној вези са угледим београдским гинекологом Вањом Милошевићем. Иако своју приватност она претерано не експонира, једна тајна из њене прошлости изненадила је многе.

Наиме, певачица која је велику популарност већ стекла под препознатљивим презименом, приликом ступања у брак са Слободаном одлучила је да се држи традиције и културолошких норми, те је од супруга преузела презиме и у документима је званично Гвозденовић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Иако сам у то време већ била популарна певачица, нисам желела да се разликујем од остатка своје породице и без много размишљања узела сам мужевљево презиме. Међутим, публика ме је већ знала као Снежану Ђуришић и на естради се још тако презивам – рекла је својевремено фолк дива која се за Слободана удала 1977. године.

Брак Снежане Ђуришић са бившим хармоникашем потрајао је све до његове смрти 2013.године, а као плод љубави добили су ћерку Мају и сина Марка за које је певачица рекла да су јој у тренуцима највеће туге били огромна подршка и снага.

– Сурово је како је све испало. Довезао ме је до сале где је требало да певам, још памтим како је гледао за мном. Као да је знао шта ће се десити. Рекао је: „Јави се“ и више га нисам видела. Да ствар буде још суровија, и наша деца су у том тренутку била на некој свадби. Само вече пре трагедије из чиста мира ми је рекао да ако све иде редом, а требало би, он као старији треба први да оде с овог света, па да му ја обећам да нећу престати да певам. Сутра увече га није било. Сигурна сам да је предосетио шта ће се десити. Деца су ми тада толико помогла, да мислим да тога нису ни свесни. Колико су у стању да нам живот завију у страх и константну бригу, толико нам кроз љубав пруже снагу у тренуцима највеће слабости -испричала је једном приликом Снежана.

Извор: Курир