Занимљивости

ВЕЧЕРАС ПОГЛЕДАЈТЕ У НЕБО И УРАДИТЕ ОВО: Искористите овај 14.децембар за испуњење жеља и срећу!

Фото: Pixabay.com

Не заборавите да замислите жељу, киша звезда падалица може донети лепу енергију

Киша метеора Геминида (Близанаца), очекује нас вечерас 14.децембра, а донеће енергију креативности и среће. Данас ће у земљину атмосферу ући око 100-120 метеора на сат, што је прилично велики број. Међутим, обзиром да је брзина протока релативно мала, осветљеност метеора је мала, што ће негативно утицати на посматрања. То нас не спречава да погледамо у небо, потражимо звезду падалицу и замислимо жељу.
Како повољно можемо искористити овај звездани догађај:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Очистите кућу- Уклоните непотребне ствари, ослободите свој простор од нереда, а можете и променити распоред намештаја. Обришите прашину, и створите простор да га испуне мир, срећа и хармонија. Можете купити нешто ново од кућних додатака.

Повежите се са вољенима- Уз добру комуникацију, разумевање и присутност, помозите некоме коме је помоћ потребна. Останите близу својих чланова породице ако сте у могућности, ово ће благотворно утицати на расположење и срећу.

Рад на себи- Генерално, дан је идеалан за читање књига, учење, саморазвој, креативност. Можете развити нове концепте, уписати курс, створити нешто лепо, сликати и писати поезију и текстове.

Такође, дан је добар за путовања- Метеорска киша је у области сазвежђа Близанаца, па је у дану као што је овај корисно ићи на путовања. Много позитивних емоција добиће они који иду на путовање, или путују у друштву вољене особе или пријатеља. Забава и позитивна енергија вас прате на сваком кораку.

Извор: magazin.novosti