Свет

ЕКСКЛУЗИВНО СЕ ОГЛАСИЛА МАЈКА АНЕ ВОЛШ: Објаснила неке ствари и ОТКРИЛА зашто ОВО ради!

Фото: Фејсбук принтскрин

Миланка Љубичић, мајка Ане Волш (39), за чије се убиство у Америци сумњичи њен супруг Брајан, каже да не може да се носи са чињеницом да јој је ћерка нестала, а камоли с тим да је убијена

Београђанка, која је отишла у Америку 2005. године, подсетимо, нестала је 1. јануара највероватније је насмрт претучена, затим раскомадана и бачена на депонију, а тужилаштво за овај ужасан злочин терети њеног мужа Брајана који је и ухапшен.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Анина мајка Миланка у Београду чека вести о ћерки и како каже, док не добије званичне информације од америчке полиције да јој је ћерка убијена, она у то не може да верује.

– Сваки дан ми је све теже и теже, сломила сам се! Престала сам да читам вести и гледам ТВ. Чим нешто видим за моју Ану скочи ми притисак и не осећам се добро. Чујем се са другом ћерком из Канаде. Ни она као ни ја не верује да је Ана мртва, као и да ју је Брајан убио. Нама је тешко да поверујемо у то, зато сам тражила званичне информације преко Министарства спољних послова и док не добијем те папире не верујем ни у шта – рекла је Миланка, додајући да седи сама у четири зида и да јој уопште није лако.

Неутешна жена каже и да је разговарала са људима у министраству, где им је навела своја сазнања о својој ћерки.

– Ја сам њима рекла да ја о својој ћерки нисам добила ни једну званичну информацију. Све што знам, знам из медија и тешко ми је да поверујем у све то, због тога су ми неопходне званичне информације америчких надлежних органа – каже нам Миланка и додаје:

– С друге стране, и ја сам њима дала податке које ја знам. Испричала сам им када сам се последњи пут чула с Аном, како је текао наш разговор, да ли сам приметила нешто сумњиво, чудно… Све што знам о њеном и Брајановом односу ја сам им рекла, па се надам да ћу ускоро добити повратну информацију.

Миланка каже и да за Анину и Брајанову децу не зна ништа ново, сем да о њима брине Центар за социјални рад.

– Деца су код њих и немам никакв контакт с њима да видим како су. Такође, не знам ни да ли су им рекли да им мајке нема, а да им је отац ухапшен, нити знам како се осећају дечица. Забринута сам и за њих, они су мали, све ово је незмисливо – каже Миланка и додаје:

– Све се надам да ће се појавити моја Ана. Моја нада неће престати док ми званично не кажу да је више нема.

Подсетимо, Брајан Волш ухапшен је пре три недеље због ометања истраге у вези нестанка његове супруге Ане Волш, међутим када су амерички истражитељи прикупили бројне доказе и ДНК трагове он се у среду нашао пред судом, а кривично дело му је преквалификована на убиство супруге, чије је тело, како се сумња, раскомадао у подруму њихове породичне куће и бацио на депонију.

– Са те депоније смеће се носи у спалионицу у трајно се уништава, тако да Анино тело вероватно никада неће бити нађено. Ипак, оно што терети Брајана јесу трагови њене крви на ножу, тестери, секири, кесама, заштитном оделу које је он купио, папучама… Такође, на тим стварима изолован је и његов ДНК траг, тако да тужилаштво сматра да има прегршт доказа против њега – наводи извор и додаје да је посебно морбидно то што је Брајан од 1. до 3. јануара на Гуглу претраживао „како да се реши тела“, „да ли може да буде осуђен за убиство ако се никада не нађе тело жртве“, „да ли може да се идентификује леш без зуба“, „колико дуго времена треба да прође да би тело почело да смрди“ и слично.

 

Извор: Информер