Свет

ОВО ЈЕ КРАЈ БАЈДЕНОВЕ КАРИЈЕРЕ САМО ЗБОГ ОВОГА!?

Фото: Твитер принтскрин

Преседан америчког председника Џоа Бајдена који чува поверљива документа у гаражи приближава крај његове каријере и репутације, каже водитељ Фокс њуза Такер Карлсон.

„У ствари, ово је очигледан почетак краја Џоа Бајдена. Не можемо то доказати. Будућност је непозната, али дођавола, не изгледа светло“, рекао је он.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према речима Карлсона, помоћници америчког лидера и даље проналазе хрпе докумената које је оставио на разним местима. Међутим, уместо да униште доказе, Бајденови помоћници „шаљу документе Министарству правде САД”.

„Ово није добар знак“, закључио је новинар.

Прошле недеље у дому америчког председника у Вилмингтону пронађена су нова тајна документа. Још једна збирка материјала раније је пронађена у вашингтонском трусту мозгова који је повезан са Бајденом.

Министарство правде САД истражује како су државне тајне везане за период потпредседничког мандата политичара доспеле у канцеларијске и стамбене просторије које нису биле прилагођене за њихово складиштење.

Председникови лични адвокати обећавају пуну сарадњу са истрагом и изражавају уверење да ће она утврдити ненамерну природу онога што се догодило.

 

 

Извор: Wебтрибуне