Свет

ПОЗНАТО ДА ЛИ НАЂЕНО ТЕЛО ПРИПАДА АНИ ВОЛШ

У ЧЕТВРТАК поподне по локалном времену на плажи код места Марблхед у Масачусетсу, близу куће мајке Брајана Волша, пронађени су људски остаци, а полиција је током јучерашњег дана испитивала о коме се ради, јер није била искључена ни могућност да припадају Ани Волш.

У међувремену је утврђена идентификација и тело припада мушкарцу Мајкл Греју који је нестао 11. децембра, преноси бостон25неwс.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Раније овог месеца, државна полиција и локални ронилачки тимови интензивно су тражили Греја у води поред плаже Јунипер у Салему.

Људске остатке који су дуже време били у мору, подсетимо, пронашла је жена која је шетала пса који је осетио чудан мирис и отрчао а власница га је пратила.

– Хоћу да будем прецизан, останици нису били препознатљиви као особа. Али, знао сам да је то тело, изјавио је син жене која је проншла људске остатке за амерички НБЦ Бостон.

Место Марблхед налази се тридесетак километара од Кохасета, варошице у којој је живела породица Волш.

Ана Волш, рођена Београђанка и мајка троје деце нестала је 1. јануара, а у међувремену је њен супруг Брајан Волш ухапшен и оптужен за убиство.

Полиција је пронашла много доказа против Брајана Волша који га везују за нестанак и могуће убиство Ане Волш, али њено тело није до сада пронађено.

 

Извор: Ало.рс

Ознаке