Регион Свет

СТРАВА И УЖАС У КУЋИ ЖЕЉКА БОЈАНИЋА: Полиција у његовој башти пронашла закопана тела три жене?! (ВИДЕО)

Турска полиција наводно је у кући Которанина Жељка Бојанића пронашла тела три жене које су служиле као продавци дроге, пишу турски медији.

Како наводе турски медији, у месту Саријер у Истанбулу у башти куће коју су припадници туске полиције наводно прекопала три дана у потрази за телом Ристе Мијановића, полиција је пронашла тела три жене за које се сумња да су продавале дрогу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На друштвеним мрежама освануо је и видео на којем се види како полиција окопава двориште.

За сада није познат идентитет жена, а Бојанићу су лисице на руке стављене у Истанбулу због сумње да је убио шкаљарца Ристу Мијановића (33) и закопао га у дворишту своје виле у турском граду.

Полиција је тада објаснила да је утврђено да је Бојанић, за ког пишу да је члан организоване криминалне организације, дошао у Турску са лажним пасошем Северне Македоније издатим на име Јордан Анделев Белчев и да је боравио у њиховој покрајини.

– Као резултат започетих истраживања, поменута особа је ухапшена у операцији која је изведена у округу Сарıјер 4.11.2022. У претресу куће у којој је боравио одузета је лажна лична карта, пасош и дигитални материјал. Приликом ископавања обављеног по упутству јавног тужиоца, по дојави да је тело једне особе закопано у врту куће, нису пронађени трагови. Против оних који доводе јавност у заблуду по овом питању биће предузете неопходне правне радње. Полицијска управа Истанбула одлучно ће наставити борбу против свих злочина и криминалаца у циљу заштите мира и добробити нашег града, као што је то чинила и до сада – пише у саопштењу.

Извор: Srbija Danas/Blic