Регион Свет

СТРАВА И УЖАС У КУЋИ ЖЕЉКА БОЈАНИЋА: Полиција у његовој башти пронашла закопана тела три жене?! (ВИДЕО)

Турска полиција наводно је у кући Которанина Жељка Бојанића пронашла тела три жене које су служиле као продавци дроге, пишу турски медији.

Како наводе турски медији, у месту Саријер у Истанбулу у башти куће коју су припадници туске полиције наводно прекопала три дана у потрази за телом Ристе Мијановића, полиција је пронашла тела три жене за које се сумња да су продавале дрогу.

На друштвеним мрежама освануо је и видео на којем се види како полиција окопава двориште.

За сада није познат идентитет жена, а Бојанићу су лисице на руке стављене у Истанбулу због сумње да је убио шкаљарца Ристу Мијановића (33) и закопао га у дворишту своје виле у турском граду.

Полиција је тада објаснила да је утврђено да је Бојанић, за ког пишу да је члан организоване криминалне организације, дошао у Турску са лажним пасошем Северне Македоније издатим на име Јордан Анделев Белчев и да је боравио у њиховој покрајини.

– Као резултат започетих истраживања, поменута особа је ухапшена у операцији која је изведена у округу Сарıјер 4.11.2022. У претресу куће у којој је боравио одузета је лажна лична карта, пасош и дигитални материјал. Приликом ископавања обављеног по упутству јавног тужиоца, по дојави да је тело једне особе закопано у врту куће, нису пронађени трагови. Против оних који доводе јавност у заблуду по овом питању биће предузете неопходне правне радње. Полицијска управа Истанбула одлучно ће наставити борбу против свих злочина и криминалаца у циљу заштите мира и добробити нашег града, као што је то чинила и до сада – пише у саопштењу.

Извор: Srbija Danas/Blic