Спорт

ОЗБИЉНЕ ПРЕТЊЕ УПУЋЕНЕ ЂОКОВИЋУ

Ово неће радовати нашег аса пред наставак сезоне.

Шпански тенисер Карлос Алкарас тријумфално је започео Мастерс у Индијан Велсу, пошто је у мечу 2. кола савладао Аустралијанца Танасија Кокинакиса са 2:0 (6:3, 6:3).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

И поред тога што се у претходном периоду мучио са повредом, други тенисер света је одиграо маестралан дуел у Америци, од почетка је поставио свој ритам игре, па је за само 78 минута стигао до победе, а да притом Кокинакису није допустио ниједну брејк лопту.

У мечу трећег кола, Алкарас ће се састати са Холанђанином Таленом Грикспором, који је био бољи од Аргентинца Гвида Пеље, такође са 2:0.

Још један сјајан меч је одиграо и Данац Холгер Руне, који је у свом првм дуелу у Калифорнији био бољи од Мекензија Мекдоналда са 2:0 (7:5, 6:3).

Слично као и Алкарас, и Руне је показао да ће бити озбиљна претња у наставку сезоне, пошто је до тријумфа против незгодног домаћег тенисера стигао а да није морао да спаси нити једну брејк лопту.

У наредном колу, актуелни шампион Мастерса у Паризу где је у финалу савладао Новака Ђоковића, играће против Швајцарца Стена Вавринке, који је победио Миомира Кецмановића са 2:0.

Током ноћи је одиграно још неколико дуела у Индијан Велсу, а победе су између осталих остварили и Хуберт Хуркач, који је са 2:0 победио Алексеја Попирина, односно Тејлор Фриц, који је са 2:1 био бољи од Бена Шелтона.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс