Србија

НИШТА НИЈЕ ОНАКО КАКО СЕ СПЕКУЛИСАЛО: Ево шта је Коста рекао на саслушању!

Саслушање дечака убице који је у Основној школи Владислав Рибникар 3. маја убио девет вршњака и радника обезбеђења, управо је завршено.

Како Курир сазнаје, из суднице у којој је успостављена видео-веза са психијатријском установом у којој дечак борави, изашли су адвокати који заступају породице убијених, као и троје родитеља.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Саслушању су присуствовали адвокати породица, троје родитеља из две породице, бранилац оца дечака као и тужилац Вишег јавног тужилаштва који је водио испитивање. Дечак је саслушан путем видео-линка и одговарао је на сва питања која се тичу поступка који се води против његовог оца због тешког дела против опште сигурности – потврђено је за Курир.

Испитивање је трајало четири сата. Родитељи жртава су из суднице изашли видно потресени.

Адвокат Зора Добричанин Никодиновић, која заступа једну од породица, потврдила је за Курир да је дечак саслушан путем видео линка и да је саслушање завршено.

Након што је изашла из суднице, адвокатица која заступа оца дечака убице изјавила је за Курир да је дечак на саслушању потврдио оно што је раније изјавио његов тата.

– Дечак је на саслушању потврдио оно што је отац раније изјавио и објаснио о начину на који је отац чувао и складиштио оружје. Он је изјавио да му отац није први пут омогућио контакт с оружјем. Дечак је изразио кајање због свега што је урадио – рекла је адвокатица.

Извор: Курир.рс