Свет

УЖАС: Мајка (36) удавила своје ћерке у базену – девојчицу (7) и бебу!

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

Аустријска телевизија ОРФ и остали медији преносе да је мајка (36) убила две ћерке од којих је старија имала седам година, а млађа свега седам месеци. Језив злочин догодио се у Абздорфу крај Тулина у Доњој Аустрији.

Мајка је потом села у аутомобил и покушала да почини самоубиство тако што се великом брзином залетела у стабло покрај пута. У несрећи је повређена и пребачена у оближњу болницу, али према наводима из локалне полиције живот јој није у опасности.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Страхота је према наводима медија почела у 9.30 сати кад је отац девојчица контактирао полицију и рекао да му је супруга преко телефона рекла да је убила њихово двоје заједничке деце и да ће сада и себе. Полиција је одмах отишла на место догађаја и кроз отворена врата балкона ушла у заједничку кућу брачног пара.

Припадници полиције били су престрављени кад су нашли тела девојчица. Одмах су у помоћ пристигла и два хеликоптера и више кола Хитне помоћи, међутим, било је прекасно и лекари нису успели да реанимирају децу.

Инспектор Јохан Баумшлагер је рекао да је мајка ухапшена. Аустријски дневни лист “Кронен Цајтунг” незванично наводи да је мајка удавила у базену своје ћерке. Полиција је још на месту страве и ужаса, а нове информације о злочину очекују се током дана.

Градоначелник Абздорфа Фрац Дам наводи да су мештани у шоку.

– Застрашујуће је да се овако нешто може уопште догодити – рекао је Дам локланим медијима.

Извор: Srbija Danas