Регион

Шок! ДЕЧАК (11) КОЈИ СЕ УТОПИО У ГРЧКОЈ је син познатог глумца

Неописива трагедија погодила је породицу грчког глумца Одисеја Стамоулиса чији син (11) је у четвртак увече извучен мртав из мора на плажи Плака у Форнои Корсеону. Дечак је страдао под неутврђеним околностима у мору. Наводно се уплео у рибарске мреже, али то није званично потврђено.

Дете је отишло од куће око 14.00 часова, али се није вратило. Његова мајка се око 18 часова забринула због тога што њеног сина није дуго било и обавестила је надлежне, прогласивши га несталим.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Одмах је лренула потрага, а нешто после 20 часова комшија је пронашао беживотно тело детета. Дете је син познатог грчког глумца, а мајка детета држала је собе за изнајмљивање на острву. Његови родитељи су разведени, али је отац редовно посећивао сина на острву.

Он је у једном интервјуу говорио о томе како с еосећа као отац: -То је стварно нешто шокантно. Поготово мушкарци пре него што добију дете, не схватају колико је то шокантно. Пред мојим дететом све друго постаје мање. Нису битне ни улоге, ни успеси, ни новац…“

Једанаестогодишње дете превезено је колима Хитне помоћи у сеоску клинику на острву где је констатована смрт, а очекује се да се тело однесе на обдукцију како би се утврдили узроци који су довели до његове смрти.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/thetoc.gr

Ознаке