Спорт

ШОКИРАО СВЕ! Ноле послао поруку Митровићу кад је чуо да хоће да бије Енглезе!

Александар Митровић, нападач Фулама, спреман је да се потуче због Новака Ђоковића, па је одушевио најбољег тенисера света икада.

Нападач репрезентације Србије открио је да се скоро потукао са саиграчима када су у финалу Вимблдона 2019. године играли Новак Ђоковић и Роџер Федерер. Каже, воли га као брата и не може да поднесе што га људи без разлога оспоравају.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Реаговао је и српски тенисер и оставио Александру Митровићу поруку на Инстаграм профилу.

„Хвала ти брате“, написао је Ноле, а нема сумње да ће ова порука одјекнути и у Енглеској.

Ноле је Вимблдон освајао седам пута, али га и поред тога Енгези не воле, никада није добио подршку и поштовање које заслужује. Митровић је признао да се умало није потукао са саиграчима, чак њих 28 од 30 навијало је тада за Роџера.

– У Енглеској, за Ђоковића, па ја сам хтео да се побијем! Био сам неколико пута на ивици да се побијем са саиграчима. Сећам се кад је играо финале Вимблдона против Федерера. Била је фрка, од 30 играча и стручног штаба, само један голман Шпанац и ја смо били за Ђоковића, а 28 њих за Федерера – испричао је Митровић у подкасту „Алесто“.

Реч је о финалу лондонског гренд слема из 2019. године када је Федерер имао две меч лопте у петом сету, али је на крају изгубио дуел после више од четири сата игре. Ноле је ућуткао тада Лондон и све хејтере на свету.

– Мени кува нешто. Кренули они да прозивају… И сад кад неко нешто каже лоше о Ђоковићу, ја да се побијем. Волим га к’о брата. Криво ми је што га људи оспоравају, чак и код нас. Ја не знам реч којом бих га описао, добар човек, људина, фер-плеј играч и увек му налазе нешто. Ево и сад се изнервирам кад причам. Најбољи тенисер икада. Што га више вређају, то га више гура. То је наш менталитет – објаснио је Митровић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс