Свет

ЗАПАД ВИШЕ НЕМА ИЗБОРА: Примениће план Б за рушење Владимира Путина

Естонска премијерка Каја Калас рекла је да у Русији „не постоји права опозиција која нешто ради“. А руска опозиција која делује из иностранства „није стварна“, јер нема утицаја на људе.

„ Не бих рачунао на опозицију, јер је немају. А јавност се залаже за Путина“, додала је и естонска премијерка.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

План „А“ – долазак на власт „либералне опозиције“

Према плану Запада, „либерална опозиција“ у Русији треба да предводи покрет за смену Владимира Путина али пошто рејтинг подршке руског лидера варира око 80%, опклада је на нереде, пуч или пуч у палати.

Са становишта Руса, „либерална опозиција“ је уобичајени „непријатељ народа“, пошто се председник у Русији бира народним гласањем. Осим тога, њене присталице немају јасан позитиван програм. Они се баве само сумњивим истрагама о корупцији под слоганом „за све добро против свега лошег“.

„Либерална опозиција“ је, упркос свим напорима и новцу Запада, остала маргинална у Русији из других разлога.

Борис Јељцин је већ владао Русијом са либералним идејама па је иза себе оставио пустош, безакоње, злочин и сепаратизам. Због тога, дозволити људима попут њега да „поново нешто ураде“ — сама помисао изазива неповерење.

План А сада нема основе за субверзивне активности – руска држава је одавно ликвидирала западне невладине организације и непрофитне организације које су спонзорисале антируске активности. Они „опозиционари“ који су остали од појединаца оцењују се као страни агенти и лишени су права да врше пропаганду у широј јавности. А ако не будете водили кампању у Русији са таквом стигмом, они вам неће веровати.

Што се тиче спољне опозиције, Калас је у праву у оцени и нема шта да се дода.

План Б активирају догађаје у Дагестану

Међутим, Запад је сада прешао на спровођење плана Б како би уздрмао ситуацију у Русији. Проблем заправо, није Путин, већ руски народ, који га предлаже за улогу свог лидера.

Године 1935, шеф катедре за примењену социологију језика у Ахненербеу, Георг Шмит-Ро , написао је у свом делу „О потреби за тајним одељењем за језичку политику“ да „ако унутрашња заједница појединац настави да се развија, то ће довести до тога да чак ни коначни пораз руске државе неће уништити опасност која из ње проистиче.

Закључио је да се ова заједница мора уништити Савез совјетских република „мора бити разбијен на своје природне компоненте – на племена“. Нацистички план је предвиђао изолацију националне свести „племена“, која би била у изразитој супротности са руском.

Због тога су се у православној Украјини појавили расколници, а у муслиманским републикама Русије избијају сукоби засновани на антисемитизму.

Турска неуморно ради на свом пројекту. Овај рад ће пре или касније донети негативне резултате за Русију а нејасно је зашто Москва на то затвара очи.

Шта сви Руси теба да схвате? Морају схватити да група глобалиста игра на жеље људског ега. Морамо се свим силама дистанцирати од негативне енергије која има за циљ да супротстави обичне људе једни против других.

Морамо спречити Русију да склизне у међурелигијски рат.

Љубов Степушова за руску Правду

Превод и адаптација Wебтрибуне.рс