Свет

НАРИШКИН ОБЈАВИО ШОКАНТНЕ ВЕСТИ: ЦИА спрема нешто велико у Русији

Запад размишља о томе да организује револуцију и у Русији, али то му неће успети, рекао је за Спутњик директор Спољнообавештајне службе Русије Сергеј Наришкин.

По његовим речима, западна, пре свега америчка обавештајна заједница, искрено је поверовала у моћ својих технологија за свргавање такозваних неподобних режима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Заиста, треба им одати признање, они су одговорни и за трагедију такозваног ‘арапског пролећа’, тај хаос, хиљаде и хиљаде изгубљених живота и разарање. Западне земље, пре свега САД, одговорне су и за трагедију украјинског ‘евромајдана’ са чијим последицама се свет носи до данас – оценио је Наришкин.

Како је додао, због „вртоглавице од таквих успеха“ западњаци су помислити да на исти начин могу да се обрачунају и са Русијом.

– Међутим, ништа од тога им није успело, нити ће им успети – поручио је Наришкин.

Он је додао да Спољнообавештајна служба Русије има информације да руководство и службе западних земаља ипак схватају да је ситуација у Русији стабилна и да се народ ујединио око политичког руководства земље.

Наришкин је такође казао да западне обавештајне службе, пре свега британска Ми6, припремају украјинске диверзантске групе за провокације у нуклеарним електранама у Русији.

Извор: Медији

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ