Свет

РУСИ ЗАПРЕПАСТИЛИ СВЕТ: Шта ово спремају Сорош, Клинтон и Рокфелер?!

Руске трупе радиолошке, хемијске и биолошке одбране (РЦБД) започеле су опсежно извештавање о Пентагоновом финансирању биолошких истраживања везаних за војна истраживања у источној Европи и широм света почетком 2022. године, при чему се већина њихових налаза заснива на хиљадама докумената заплењених током специјалне војне операције у Украјини.

Влада Сједињених Држава активно тражи нове изворе финансирања војно-биолошких пројеката од водећих америчких „филантропских” институција, укључујући Фондације Kлинтон, Сорош, Рокфелер и Бајден, саопштио је у понедељак шеф РЦБД трупа Игор Kирилов.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– На основу анализе докумената добијених у току специјалне војне операције, постала је јасна структура система који је креирала америчка администрација за глобално управљање биолошким ризицима. Састоје се од владиних агенција и приватних извођача, укључујући представнике фармацеутске индустрије. Посредством органа извршне власти ствара се законодавни оквир за финансирање војно-биолошких истраживања директно из савезног буџета. Гаранције које даје држава имају за циљ привлачење средстава невладиних организација под контролом врха Демократске странке, укључујући Kлинтонове, Рокфелерове, Сорошеве и Бајденове фондације – рекао је Kирилов.

Према информацијама шефа РЦБД трупа, главни приватни извођачи америчке војске и даље су Метабиота, Блацк & Веатцх и ЦХ2М, са компанијама које су задужене за изградњу биолошких објеката и снабдевање опремом биолабораторија Пентагона широм света. Њихов рад координира Агенција за смањење претњи одбране Министарства одбране.

Извор: Интермагазин