Свет

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА: Срушио се авион, погинуо познати глумац са породицом (ФОТО)

Фото: Pixabay.com
Фото: pixabay.com

Велика трагедија

Кристијан Оливер (51) погинуо је када је авион којим је летео са породицом пао и срушио се поред обале једног острва.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пилот авиона је такође погинуо заједно са Оливером и његовом децом, Мадитом и Аник. Глумац се појавио у неколико хитова на великом екрану, укључујући „Савед Бy Тхе Белл“ и „Валкyрие“.

Стравична несрећа се догодила се у четвртак око поднева, код обале Бекије. Мало острво је део Светог Винцента на Карибима.

Глумац ће се постхумно појавити у филму под називом „Форевер Холд Yоур Пеаце“, који је престао да снима крајем децембра.

Редитељ филма, Ник Лајон, одао је почаст звезди на интернету и написао: „Годинама смо причали о заједничкој продукцији филма и коначно смо то урадили! Хвала ти што си био сјајан колега, глумац и пријатељ“.

Локални извештаји кажу да је са децом стигао на Карибе 26. децембра након снимања. Само два дана пре смрти Оливер је објавио снимак на тропској плажи уз натпис: „Нека љубав влада. Желим вам свима најбоље у 2024. години“.

Група је наводно ишла за Свету Луцију када се њихов авион срушио недуго након полетања са аеродрома у Бекији.

На снимку који је забележио случајни пролазник чују се звуци ужасног разбијања уз „Авион се срушио! Позовите обалску стражу!“.

Глумац је у децембру 2021. поднео захтев за развод од своје бивше супруге, новинарке из Лос Анђелеса Џесике Муроз.

Вода око места несреће је наводно само око 70 стопа (око 21 м), а мештани су помогли хитним службама да претраже воду.

Пилот Роберт Сакс контактирао је торањ убрзо након полетања како би их обавестио да је млазњак у невољи и да се он окреће. Према локалним извештајима, ово је била последња комуникација из авиона.

Извор: Srbija Danas/О.Т.