Србија

ГРАД УСРЕД ЗИМЕ: Забелео се овај део Србије (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Невреме је данас погодило делове западне Србије, а у Ивањици је град тукао неколико минута.

Град величине грашка засуо је двориште једне куће, али и околину, види се на снимку који је објављен на Инстаграм страници „192_рс“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Боље и сад да пада него у мају и јулу“, „Значи опет нам се смеши лудо пролеће“, писали су људи у коментарима.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

До краја недеље сунчано, а за викенд киша

У Србији ће сутра бити претежно сунчано време, после подне осетно топлије уз постепено умерено наоблачење, које ће се са севера и запада до краја дана проширити и на остали део земље, саопштио је данас Републички хидрометеоролошки завод.

Према временској прогнози коју је објавио РХМЗ, сутра ће дувати слаб и умерен ветар, у планинским пределима и на северу Војводине повремено и јак, јужни и југоисточни, а температуре ће се кретати од минус два до 18 степени.

У Београду ће пре подне бити претежно сунчано, после подне осетно топлије уз постепено умерено наоблачење, али ће се задржати суво. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, са температурама од два до 18 степени.

У наредних недељу дана задржаће се променљиво и натпросечно топло време уз смену сунчаних и облачних интервала, у петак и за дане викенда на западу земље се очекује киша. Иначе, у Србију стиже песак из Сахаре.

Извор: Курир