Свет

ЗАХАРОВА УНИШТИЛА МАКРОНА: Одавно су ту и ми то знамо

Војници читавог низа држава НАТО одавно се налазе у Украјини и активно помажу украјинској војсци, рекла је портпарол руског Министарства спољних послова Русије Марија Захарова.

„Ни за кога није тајна да се војници држава НАТО одавно већ у Украјини и активно помажу украјинској војсци, између осталог у примени наоружања које се испоручује Кијеву”, рекла је она и додала да француски председник Емануел Макрон није рекао ништа ново .

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, неименовани европски званичник изјавио је да су у Украјини присутне западне специјалне снаге, објавио је „Фајненшел тајмс”.

„Сви знају да су у Украјини присутне западне специјалне снаге, само се то не објављује званично”, цитира лист високог европског војног званичника.

Званичник је додао да Макронова изјава о слању западних војних снага у Украјину има за циљ „стварање обуздавања и неизвесности” у односима са Русијом.

Француски председник Емануел Макрон у уторак је рекао да су лидери западних земаља разговарали о могућности слања трупа у Украјину, али да консензус још није постигнут. Француски премијер Габријел Атал такође није искључио слање војске у Украјину и додао да Париз „не може да се помири” са победом Русије.

Извор: Политика

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ