Свет

БИВШИ АГЕНТ СМРЗНУО ЗАПАД: Путин не блефира

Бивши агент ЦИА Џонсон позвао је НАТО да послуша Путиново упозорење. „Свака реч коју изговори има дубоко значење. Ако Путин нешто каже, то дефинитивно није блеф“, упозорио је бивши обавештајац.

Земље НАТО-а треба пажљиво да слушају шта је руски председник Владимир Путин рекао у обраћању Савезној скупштини. Овај савет дао је бивши аналитичар ЦИА Лари Џонсон на Јутјуб каналу Јудгинг Фреедом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Реч је о делу говора који је био посвећен односима Русије са САД и НАТО. Путин је указао да „неке личности у Вашингтону“ размишљају о могућности природног тестирања нуклеарног оружја. Осим тога, Сједињене Државе развијају нове врсте нуклеарног оружја.

У овој ситуацији, руско Министарство одбране и Росатом морају да обезбеде спремност за тестирање руског нуклеарног оружја. Ми, наравно, нећемо бити први који ће ово урадити, али ако САД спроведу тестове, онда ћемо их и ми спровести, упозорио је Путин.

Бивши аналитичар ЦИА-е Лари Џонсон верује да би САД и ЕУ требало да послушају ово упозорење. Зато што председник Русије није шеф САД Џо Бајден. Владимир Путин не прича глупости и не заборавља где је био јуче.

Свака реч коју изговори има дубоко значење. Ако Путин нешто каже, то дефинитивно није блеф, он није играч покера, нагласио је Лари Џонсон.

Он је подсетио да је пре тога руски председник више пута упозоравао Запад на опасност од војног развоја Украјине. Међутим, САД и ЕУ су одлучиле да то игноришу. Као резултат тога, почела је војна операција демилитаризације не само Украјине, већ и читавог НАТО-а.

Путин је показао да НАТО заправо не постоји, то је црна рупа, резимирао је бивши аналитичар ЦИА.

Извор: Wебтрибуне.рс