Свет

ЈЕЗИВО ПРЕДВИЂАЊЕ „ЖИВОГ“ НОСТРАДАМУСА! АРМАГЕДОН КРЕЋЕ ОДАВДЕ: Један део планете ће ускоро експлодирати!

Бразилски такозвани „видовњак“ Атос Саломе тврди је „прорекао“ инцидент који би потенцијално могао да ескалира у светску кризу у којој су укључене силе попут Сједињених Држава, Кине и Русије, а сада најављује да се његова предвиђања „одвијају“…

Бразилац Атос Саломе (36) тврди да је предвидео Корона вирус, да ће Илон Маск да купи Икс/Твиттер, па чак наводно и краљичину смрт.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У недавном разговору за британски „Дејли Стар“, он је наговестио могућност да светски сукоб не проистиче из спорова, већ из „непредвиђених догађаја“. Такође је рекао да ће тензије у Јужном кинеском мору ескалирати.

Сада је рекао да се његова предвиђања „одвијају на чудне начине“.

Саломе очекује инцидент који би потенцијално могао да ескалира у светску кризу која укључује силе попут Сједињених Држава, Кине и Русије.

То долази након што је наводно предвидео да ће се нешто одвијати у региону Црвеног мора. Он за ово „предвиђање“ наводи да су интернет каблови мистериозно оштећени у марту 2024. што је довело до значајних поремећаја у комуникационим мрежама које повезују Азију, Европу и Блиски исток.

– Оштећење подводних каблова у Црвеном мору служи као подсетник на то како рањивости у инфраструктури могу имати широко распрострањене последице, што одражава моје упозорење у вези са таквим догађајима – рекао је он за „Дејли Стар“.

Извор: Информер