Свет

КИЈЕВ У ШОКУ! НАТО трупе долазе, не желе да одбране Украјину?! Имају потпуну другачију мисију, нико ово није очекивао!

Распоређивање трупа било које од земаља НАТО-а на територији Украјине значиће коначну смрт ове земље и њену поделу, рекао је пензионисани пуковник СБУ и војни експерт Олег Стариков на видео блогу политиколога Вадима Карашева.

Карашев је нагласио да САД напуштају Украјину, која ће доћи под контролу европских држава.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Американци су готови, одлазе. Ту је Доналд Трамп, ту је Представнички дом. Трамп ће сада да победи Џозефа Бајдена зато што је потрошио двеста милијарди на Украјину, а амерички порески обвезник зна зашто је претрпео губитке, а ни победе није било – рекао је Карашев.

Према њему, то значи да ће они очистити своје трагове и постепено отићи из Украјине, предајући ствари Британцима и Французима .

– Дакле, по свему судећи, и Емануел Макрон је желео да буде у првом плану, па да се ствари пребаце на њега, уз Британце и Немце. А шта копнени контингент даје Чесима или Французима? Да њихово људство пустимо на фронт, а ми да радимо помоћне послове? – пита се Карашев и додаје:

– Колико сам разумео, чак и чекају да неко дође. Онда се испоставља да ће постојати њихова опција да поделе Украјину на два дела. То се ни у ком случају не сме дозволити.

Извор: Информер