Србија

ШОКАНТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НАКОН ВЕШТАЧЕЊА ТЕЛЕФОНА: Ево шта је гуглала Данкина мајка пре и после нестанка

Након вештачења телефона мајке нестале Данке Илић откривено је да је она непосредно пре нестанка детета гуглала гранични прелаз између Србије и Румуније, сазнаје Информер.

– Јако је чудно понашање мајке и оно што је тражила у компјутеру и телефону непосредно пре нестанка. Она је претраживала на гуглу гранични прелаз Кладово – Турну-Северин – открио је главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић на Колегијуму.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Такође, мајка детета гуглала је и кривичну одговорност, колика је за нека одређена кривична дела.

Главни уредник Информера изнео је још једну ексклузивну информацију.

– Сви треба да знамо да полиција максимално чини све не би ли мала Данка била пронађена. Две или три недеље пре нестанка, њени родитељи су је водили на специјалистички преглед у Београд. Какав преглед је био и о чему се тачно ради, не могу сад да кажем због истраге – испричао је Вучићевић.

Подсетимо, ексклузивни снимак девојчице која подсећа на несталу Данку Илић из Бањског поља коју је објавио Информер настао је на трамвајској станици у центру Бечу, а њега је забележио Србин који живи у аустријској престоници.

Бечка полиција од тада такође трага за девојчицом која подсећа на малу Данку и Румункама које су биле са њом. Такође, после овог снимка расписана је и Интерполова потерница.

Извор: Информер