Србија

ТОТАЛНИ ПРЕОКРЕТ: Полиција одјурила на нову локацију у потрази за Данкиним телом

Полиција и даље трага за телом мале Данке Илић. Претраживана је Лазарева пећина која се налази код села Злот, Лазарев кањон, као и целокупно подручје дуж Злотске реке.

Како сазнајемо, полиција и ватрогасци поново претражују око куће мајке осумњиченог за убиство двогодишње Данке Илић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према информацијама које екипа портала Србија Данас добија на терену, тренутно се врши претрага бунара у дворишту првог осумњиченог. Конкретно, реч је о бетонском резервоару за воду који се тренутно празни од стране надлежних служби.

Два полицајца су чак ушли и у двориште комшије, што до сада није био случај. Тренутно се претражује терен између куће осумњиченог и његовог комшије, а према нашим сазнањима, та зона до сада није била обухваћена претрагом.

Подсећамо, двојица мушкараца из околине Бора старости 50 година осумњичени су за Данкино убиство и они су признали кривицу.

По наводима полиције, они су кобног дана Данку ударили аутомобилом, а затим је убацили у кола и упутили се ка депонији да је тамо баце. Међутим, девојчица је била жива и у једном моменту се пробудила и почела да вришти. Један од осумњичених је тада удавио.

Након тога тело су бацили на депонију, одакле га је исти преместио након два дана. Локација тела и даље није позната и полицијске снаге трагају на различитим локацијама.

Извор: Srbija Danas