Спорт

САДА ЈЕ И ПОЗНАТО! Српски тенисер изненадио све! Новак открио шта ће радити када заврши каријеру!

Новак Ђоковић не планира да ускоро остави рекет, али… Наш најбољи тенисер има план шта ће радити када дође дан за повлачење

Новинаре је занимало шта ће Новак радити кад заврши каријеру, и да ли планира на неки начин да буде амбасадор тениса.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Апсолутно, хвала на том питању. Изузетно се радујем и тој наредној фази мог живота и каријере. У Београду имам тениски клуб који ће врло брзо израсти у академију, имамо велике планове са тиме, то је логичан наредни корак. Осећам да је тенис мени много дао, желим да пренесем знање, искуство и енергију на будуће генерације, поготово у Србији и на Балкану – имамо много талента, али немамо систем и уређеност, морамо томе да се посветимо – рекао је Новак.

Наставио је у истом ритму.

– Када је реч о интернационалним путовањима и о мојој ‘амбасадорској’ улози – апсолутно. Желео бих мало да путујем по турнирима без притиска, да не морам да размишљам колико сам тренирао, како сам се спремао. То ће ми бити велико задовољство, нисам један од оних који су презасићени тенисом и који једва чекају да не виде терен, супротно је – уживам, волим тенис и желим да се опробам у улогама ментора, тренера. Видећемо шта будућност доноси, али покушавам да промовишем тенис када год то могу – закључио је Ноле.

Једно је сигурно, Ђоковић воли тенис и када буде завршио играчку каријеру, јасно је да неће моћи без овог спорта.

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс