Издвајамо Србија

РОКАДА НА ПОМОЛУ! ВУЧИЋ СЕ КАНДИДУЈЕ ЗА ПРЕДСЕДНИКА: Ево ко би да буде премијер…

Премијер Србије Александар Вучић тражио је од народа да му повери још један мандат на априлским ванредним парламентарним изборима. Народ му је поверио још један мандат. Међутим, апетити сада расту јер су истраживања открила да би Вук Јеремић победио Николића у другом кругу председничких избора.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како наводи “Недељник”, Вучић је почео озбиљније да размишља о кандидатури након председничких избора у Бугарској. Њихов премијер Бојко Борисов морао је да поднесе оставку због пораза свог кандидата у другом кругу.

Вучић је такође најавио да ће уколико кандидат Снс-а изгуби, дати оставку на место Премијера. По последњим анализама Вук Јеремић опасно прети да престигне све кандидате, осим Александра Вучића који има највећу популарност гласачког тела и скоро да је сигурно да би победио.

Кoлико год да је страшно што је Томислав Николић председник Србије, још гора солуција би била да буде Премијер јер и на позицији која је много мање захтевна он прави велики број гафова и његови коментари често заврше као предмет исмевања светских медија што има негативан утицај на репутацију Србије.

 

Извор: Недељник/ Ослобођење