Издвајамо Србија

ДРАМАТИЧНА ИСПОВЕСТ ДАРКОВЕ МАЈКЕ: Плакала сам… Једно вече је била Ана и показала му… (ФОТО)

Фото: Јутјуб

Испричала све!

Бранка Лазић каже да је исплакала све сузе овог света док њен наследник није престао да буде животно угрожен. Сада се радују принови и верују да више неће плакати, макар не од туге.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Певач који се након саобраћајке, од 23. октобра налази на интензивној нези у КБЦ Земун, од првог дана могао је да види искључиво и само мајку Бранку Лазић. Она се у емотивној исповести осврнула на протеклих месец дана, најтежих у њеном животу, и открива како се певач осећа, нарочито након вести да ће добити друго дете. Бранка се нада да је тежак период иза њих.

– Доста је плакања, како мог тако и Дарковог. Дошао је крај плакању. Сада је ред да мало будемо срећни. Дарко се добро осећа.

View this post on Instagram

❤❤❤

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on

Хоће ли новогодишњу ноћ провести у болници?

– Не верујем да ће провести у болници. Мислим да ће тада већ бити у бањи на лечењу, ми се сви надамо да ће тако бити. Ипак, лекари о свему одлучују. Захвални смо им како брину о нашем Дарку.

Колико сте суза исплакали за све ово време?

– То не могу да вам опишем. Докле год њему није било стабилно стање, ја сам плакала. Не може речима да се опише.

Колико је тешко мајци да остане јака када види да јој син лежи у болничкој постељи, а прогнозе су неизвесне?

– То је страшно. То је једина реч коју могу да употребим. Верујем да је тако са сваком мајком која би видела своје дете у болничкој постељи.

У ком сте се тренутку током ових месец дана највише уплашили за његов живот?

– Било је момената… Поготову у почетку, било је страшно. Сада ћете ме расплакати…

Да ли сада више бринете о Марини и штитите је од стреса, будући да је трудна?

– Подједнако бринем и за Дарка и за њу. Штавише, једно време нисмо хтели да је водимо свако јутро у болницу, што због медија, што због тога да се не би нервирала и потресала. Онда је она мене звала и стално ме питала како је Дарко. Увече долази код њега да га обиђе. Бринемо веома о њој, ипак је у другом стању. Не бих волела да се било шта догоди.

View this post on Instagram

😘😘

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on

Дарко је сада боље, има ли жеље шта би да једе?

– Тражио је да једе сутлијаш, гриз, супе, парадајз чорбу… Све сам му донела. Сада је већ почео да једе месо, динстану телетину, то му прија.

Да ли му недостаје ћерка Лорена, коју има из брака са Аном Севић?

– Наравно да му недостаје. Рекао ми је да је једно вече била Ана и показивала му је Лоренин снимак. Био је тако срећан. Ана ју је снимала и Дарко се смејао када је видео снимак.

Ко вам се од његових колега јавио да пита за Дарково стање?

– Јављају се његове колеге, знам да се Андреана Чекић јавља, као и Мира Шкорић. Ипак, не бих волела да овом приликом некога пропустим.

Полицијски извештаји говоре да је Дарко возио са 1.39 промила алкохола у крви и без дозволе, како то коментаришете?

– Не знам, стварно. Прочитала сам исто што и ви. То нам од полиције нико није рекао. Вероватно је да јесте возио пијан. Не могу сада да кажем да моје дете није пило, вероватно да јесте. Колико сам му само пута рекла да то не ради. Када седне са друштвом и почну да се веселе, оде даље…

 

 

Извор: Блиц/srbijadanas.com