Издвајамо Србија

ШАБАН ЈЕ ЧУВЕНОМ ЕВРОПСКОМ КЛУБУ ДАО ГОЛ У 1. МИНУТУ! Хтели су да га ангажују, па се шокирали кад су сазнали КО ЈЕ (ВИДЕО)

Трагично настрадали певач је био изузетно талентован и за фудбал

Легендарни певач Шабан Шаулић погинуо је у саобраћајној несрећи у Немачкој.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Краљ народне музике“ осим што је имао неоспорни таленат за песму, као другу највећу љубав у животу је имао фудбал за који је био такође невероватно талентован.

Он је на једној утакмици успео и да постигне погодак већ у првом минуту и то против чувеног Левског из Софије што је испричао у емисији „Амиџи шоу“.

– Играо сам за Полет, па сам дошао из Полета овде у Жељезничар и добијемо Левски 4:2. Водили смо 3:0, ја у првом минуту дао гол. И ми после на вечери и Бугари коментаришу „Јао батко, ко тај играч“, а ја сам већ имао плочу снимљену. Па то је Шабан Шаулић, а они „Волимо његове плоче“. И дође тај њихов тренер и цела њихова екипа руководилаца и питају „Је л’ можеш ти да пређеш да играш за Левски, да потпишемо уговор“ – испричао је трагично настрадали Шабан Шаулић.

Многи знају да је он био и капитен такозване певачке репрезентације у којој су играли и Мирослав Илић, Харис Џиновић и бројни други певачи. Био је и велики навијач Црвене звезде.

 

Извор: Информер