Издвајамо Србија

МАРИНА ОТКРИЛА ДЕТАЉЕ КАРЛЕУШИНЕ ОПАКЕ БОЛЕСТИ: Јелена је гризла и борила се за Дивнин живот, није јој дала да…

Фото: Јутјуб

Марина Туцаковић ужаснута је због смрти Дивне Карлеуше, која јој је била блиска пријатељица. Она је открила како су Душко и Јелена урадили све како би је излечили од рака.

Она је открила како су Тошић и Карлеуша потрошили много новца на лечење Дивне, а Јелена је Марини говорила како јој је Душко у свему велика подршка. Такође и да су Дивну водили у Немачку, Грчку, Швајцарску, али и Турску на имуно-терапије.

Фото: Фејсбук принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Не смем ни да питам Јелену како је. Само сам јој послала поруку да сам ужаснута. Биле су много везане, нераздвојне. Ово је за њу највећи ударац у животу. Једина утеха може да јој буде то што иде по реду. Мој син Милош је умро пре мене, е то је језиво“, рекла је Туцаковићева.

Марина каже и да се је Јелена свим силама борила да Дивна не седне у колица и да шета, па и да је „гризла“ више од своје мајке како би јој било боље. Туцаковићева је додала да је Дивна често падала духом, али су јој помагале и унуке Атина и Ника, а и сама Марина јој је била саветник, с обзиром да је пролазила кроз исту муку. Она је Дивни говорила да једе здраво.

Фото: Јутјуб

„Знам да је опет имала хемотерапију, да је изгубила косу, носила перику… Имуно терапија у Турској, на коју је редовно ишла, веома је опасна. Мој син Милан, који све то прати због моје болести, рекао ми је да може да има веома озбиљне нуспојаве. На пример, може да настрада јетра. Вероватно њено тело све то није могло да издржи више“, објашњава Марина.

 

Извор: Курир.рс/Информер