Издвајамо Србија

„НИЈЕ МЕ МОЈ ЂОРЂЕ ПОВРЕДИО!“ Брутално претучена Ивана бризнула у плач пред полицијом и дала шокантан исказ!?

Фото: Фејсбук принтскрин

Девојци се у очима видео страх. Када су је полицајци питали о повредама, почела је да муца и прича о паду низ степенице

Ивана Ф. покушала је да заштити свог дечка Ђорђа Лацковића, који се налази у притвору због сумње да ју је брутално претукао мотком, касапио ножем и пекао пеглом! Ивана Ф. (22), коју је, како се сумња, у уторак у заједничком стану у Новом Саду брутално претукао дечко Ђорђе Лацковић (24), у први мах није желела да каже како је задобила бројне повреде и опекотине по телу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како „Ало!“ сазнаје, она је по пријему у болницу лекарима рекла да се повредила приликом пада!

– Ивана је приватним аутомобилом довезена у болницу са поломљеним ребрима, исеченим ногама и опекотинама од пегле по телу. Међутим, када су је лекари питали како је задобила те повреде, она је снуждено рекла да се саплела и пала низ степенице – тврди за „Ало!“ извор близак истрази.

Ивана је у болници све убеђивала да су повреде само од пада и да нема разлога да „дижу фрку“. Међутим, лекари су реаговали како треба и случај су пријавили полицији. У болницу је одмах послата патрола, која је од Иване узела изјаву.

– Девојка је била у стању шока, а у очима јој се видео страх. Када су је полицајци питали да им објасни како се повредила, почела је да муца и да прича о паду низ степенице. Говорила је неповезано и објашњавала да је у питању несрећни случај. Искусни полицајци су јој повлађивали и пуштали је да прича, али су је у онда упитали где јој је дечко. То питање је било пун погодак јер је Ивана бризнула у плач и рекла: „Није ме мој Ђорђе повредио“ – објашњава наш саговорник.

Искусним полицајцима је одмах било јасно да Ивана, упркос преживљеној тортури, покушава да заштити дечка.

– Отворено су јој рекли да знају да није повређена приликом пада, већ да је очигледно да је претучена и да нема разлога да штити нападача. Предочили су јој да то може да се понови, али да онда последице могу бити много горе – каже саговорник и додаје да је то жртву натерало да проговори о свему.

Тада је Ивана признала да се посвађала са дечком, са којим живи већ неко време.

– Рекла је да су она и Ђорђе кобног дана око поднева почели да се свађају јер је он љубоморан. Испричала је да је он у налету беса почео да је удара и да се није обазирао на њене молбе да престане. Тукао ју је рукама, ногама, палицом, пекао пеглом, претио и витлао ножем, а затим је изашао из стана. Тада је позвала пријатељицу, која ју је довезла до болнице – препричава наш саговорник.

Фото: Фејсбук принтскрин

Како каже, девојка је штитила Ђорђа јер јој је претио.

– Бојала га се јер јој је запретио да ће бити свашта уколико га пријави. Рекла је да је он добар, али да има изливе беса у налету љубоморе и да тада губи сваку контролу и људскост. Ћутала је из страха од реакције околине и срамоте – каже саговорник.

Након пријаве, полиција је лоцирала и ухапсила Лацковића, коме је одређен притвор до 30 дана. Током саслушања осумњичени се, како сазнајемо, у почетку држао гордо, да би на крају скоро плачним гласом почео да објашњава колико воли Ивану и да није желео да је повреди.

– Признао је да ју је тукао мотком, мучио врелом пеглом и секао ножем, али се и правдао да је то урадио у налету љубоморе. Он је објашњавао да није био свестан да је толико повредио девојку коју неизмерно воли – каже наш извор.

Према незваничним сазнањима, Ђорђе је и раније у налету љубоморе дизао руку на Ивану, али се након разговора са њеним братом привидно примирио. Након што ју је у уторак брутално претукао, њеном брату је послао поруку са молбом да не мешају полицију.

Ивана у тешком стању

Стање Иване Ф. се у петак погоршало, али како сазнајемо, није животно угрожена. Ивана је због тешких повреда из Ургентног центра у Новом Саду пребачена у Институт за плућне болести у Сремској Каменици, на одељење грудне хирургије. Констатовано је да је задобила вишеструке преломе ребара, нагњечење грудног коша и плућног крила, пробушена јој је плућна марамица, а имала је и крв у плућима, бројне повреде и опекотине по лицу и рукама, као и више убода и посекотина на бутинама.

 

Извор: Енис Садику/Ало