Србија

НОВИНАРИ ОВО НИСУ НИ ЧУЛИ! Вучић је током данашњег обраћања рекао једну ФЕНОМЕНАЛНУ ВЕСТ, а то нико није ни приметио!

Фото: Јутјуб

Вучић је, на данашњој конференцији за штампу, где је говорио о оставци Рамуша Хардинаја, казао да наш народ нема разлога за радост јер Србију чекају нови изазови.

У том обраћању једва приметно провукао је и да Смедерево добија нову инвестицију! Како је рекао, нова инвестиција је залог за будућност Смедерева, Подунавског краја и за читаву Србију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ова вест од наших кинеских пријатеља је дивна. Мислим да ћемо тим поводом у уторак или среду бораврти у Железари – указао је он најваљујући да ће бити још неких добрих инвестиционих вести у наредном периоду.

Компанија ХБИС најавила је јуче да ће 24.јула бити одржана свечана церемонија полагања камена темељца за нову линију Агломерације у смедеревској железари.

Како се наводи у саопштењу ХБИС-а, ова инвестиција представља најзначајнији пројекат и еколошко постројење које ће, наводи се, донети значајна побољшања у погледу ефикасности, продуктивности и утицаја на животну средину.

ХБИС Група Србија је 2016. године купила „Железару Смедерево“ за 46 милиона евра, а тренутно је ова челичана прва на листи предузећа извозника из Србије.

 

Извор: Ало.рс/ Тањуг