Свет

РАУЛ БРАВО НАРУЧИО АТЕНТАТ НА КОВАЧЕВИЋА?! Грци брује о сукобу Шпанца и Србина!

Спекулација или… Шпански ас наводно организовао напад на Дарка Ковачевића на православни Божић испред његове куће на Глифади јер Србин зна за његове прљаве послове

Невероватна вест долази из Атине! Иза атентата на српског фудбалског аса на Глифади стоји нико други до његов бивши пријатељ и саиграч из Олимпијакоса Раул Браво.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Грчки медији брује о овој вести, али не наводе конкретне разлоге због којих је дошло до таквих несугласица између двојице великих фудбалера да је један од њих пожелео да их реши пиштољем у правој мафијашкој сачекуши. А ни њихов некадашњи саиграч Предраг Ђорђевић није желео да се упушта у даље спекулације:

– Нисам упућен и не знам ништа о томе – био је кратак легендарни фудбалер и капитен Олимпијакоса у поруци Куриру.

Претпоставља се да су разлог намештаљке и разне друге закулисне радње у фудбалу због којих је Раул Браво недавно ухапшен у Шпанији. Тамошња истрага дошла је до сазнања да је бивши дефанзивац Реал Мадрида организатор групе која се бавила штеловањем резултата и прањем пара, а у којој су још били капитен Ваљадолида Борха Фернандез, бивши играч Лидса Самуел Саиз и председник Уеске Агустин Ласоса.

Наводно, Ковачевић је детаље о њиховим пословима препричавао у неком друштву, што је дошло и до притвореног Брава, па је као потенцијално незгодан сведок добио опомену на православни Божић, увече 7. јануара испред своје зграде на Глифади.

Браво и Ковачевић су иначе дуго година били ривали у шпанској Примери, да би од 2007. заједно заиграли у дресу Олимпијакоса све до 2009. године и повлачења Србина у играчку пензију због срчаних проблема.

Извор: Курир / Дејан Петковић