Издвајамо Србија

ДОБРО ПОГЛЕДАЈТЕ У СЛИКУ НА ВАШЕМ ПАСОШУ: Нећете веровати шта се на њој крије!

Нови биометријски пасоши су одавно у употреби, а око њих су већ исплетене многе мистерије и теорије завере. Сваки дан имамо прилику да чујемо нека нова тумачења знакова и бројева на разним документима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Скоро је, рецимо, било приче о наводној скривеној поруци, ”модификованом масонском оку”, на обавезном документу који сваки грађанин Србије мора да има, а које се налази на новим личним картама.

Ипак, постоји и једна “теорија завере” која се показала као истина. На новим биометријским пасошима, када се мало боље погледа, заиста можете уочити нешто неочекивано.

На првој страни српским, француским и енглеским језиком написано је ”ПАСОШ”.

На тој страници се налазе и лични подаци власника (фотографија, име, презиме и датум рођења, серијски број).

Међутим, на истој тој страни на којој се налазе ваши лични подаци, налази се нешто на шта ретко ко обрати пажњу. У питању су речи наше химне ”Боже правде”.

Потребно је да отворите ту страницу и да се добро загледате и на тој страници можете видети писаним ћириличним словима исписане стихове химне.

Оно по чему се још разликује од старог пасоша јесте то што има седам нивоа заштите, што га чини једним од најмодернијих у Европи.

Новина је и невидљив чип са биометријским подацима власника, као и наша химна која нас разликује од осталих земаља и због чега је веома тешко злоупотребити пасош.

 

Извор: Телеграф.рс