Издвајамо Свет

ЈЕЗИВА „ВИЗИЈА“ ДЕЈАНА ЛУЧИЋА: Ми нисмо свесни али свет је пред ТРЕЋИМ СВЕТСКИМ РАТОМ! (ВИДЕО)

Свет се налази пред Трећим светским ратом. Он је већ почео, али тога људи нису свесни. Исто је тако било и када је Хитлер присвојио Аустрију и окупирао Чехословачку. Свет ни тада није био свестан шта се догађа

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За тренутак застанимо, како бисмо дефинисали ситуацију у XXИ веку? “Запад” пре свега САД доминира над народима Европе. “Запад” је кованица која маскира хегемонију Америке и Британије. “Велике силе”, Француска и Немачка су само спроводници воље осовине Лондон-Вашингтон.

Кажимо јасно да је Европа војни вазал који нема право да мисли својом главом. НАТО савез је оружана формација која треба да хегемонију супер силе продужи на исток.

НАТО треба да смањи губитке у људству САД. Пошто стара Европа није вољна да гине за друге она у своје редове прима бивше вазале СССР-а дајући им права и обавезе.

Права су изгледи за економским бољитком, али уз то иду и обавезе-данак у крви. Пред нама је Трећи светски рат против муслимана.

Циљеви тог рата су следећи:

1. Стварање антимуслиманске коалиције,

2. Прерастање НАТО-а у “светску војску”која ће у борби са исламом да заведе ограничење слободе на територијама које контролише, а све то у име страха од тероризма.

3. Увлачење Русије у овај савез како Русија не би постала стожер анти америчке коалиције коју ће чинити муслимани, Кинези, Индуси…

4. После Трећег светског рата створиће се економска криза и глад.

 

Извор: wеб-трибуне.цом