Занимљивости Издвајамо Србија

ТАРАБИЋИ ПРЕ 100 ГОДИНА ПРЕДСКАЗАЛИ БЕЛОГ: Прелетачевић сигуран у пророчанство

Пророци из Кремне записали су пре сто година да ће се појавити човек на Белом коњу са плавим очима који ће владати Србијом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Чувени пророци браћа Милош и Митар Тарабић прорекли су још пре више од сто година судбину Љубише Прелетачевића Белог! Они су у свом чувеном Креманском пророчанству предвидели да ће на чело Србије доћи „човек плавих очију на белом коњу“, што јасно упућује на Прелетачевића!
– Србија ће просперирати најбоље док њом влада човек с плавим очима на белом коњу – записано је у њиховом пророчанству.

Лука Максимовић, познатији као Љубиша Прелетачевић Бели, верује да ће водити Србију.
– Наш политички систем и почива на таквим стварима као што су веровања у пророчанства Тарабића, тако да ћу ја свакако бити човек на белом коњу и са плавим очима – каже Бели за Курир.

Он додаје да прижељкује да на жребању буде извучен под бројем један, те да број један буде и после 2. априла, када ће грађани Србије бирати председника.
– Уверен сам да сам месија који је потребан овом народу. Верујем да само ја могу да спасем овај народ и нећу одустати. Хоћу да поведем овај мучени народ – каже нам Прелетачевић, који је јуче снимио и нови предизборни спот.

ВИЗИЈА Пророчанства из Кремне која су се остварила
ПРЕДВИДЕЛИ СУДБИНУ КОШТУНИЦЕ И ТРАМПА

Креманско пророчанство, чији су творци пророци Милош и Митар Тарабић, предвидело је многе догађаје који су се остварили како код нас тако и у свету. Тарабићи су предвидели да ће преко Балкана проћи колоне миграната из целог света који ће чекати на границама Србије. Они су предвидели и долазак Доналда Трампа на чело Америке: „На пријестоље свијета доћи ће један племенит и добродушан риђи човек. Благо ономе који то доживи, јербо ће тај риђокоси свијем људима донијети срећу.“ Када је реч о политичарима из Србије, према овом пророчанству, онај ко жели престо прво мора да оде у Кремну, што се и десило у случају Војислава Коштунице, који је пред изборе 2000. отишао тамо и постао председник СРЈ. Исто је урадио и бивши председник Србије Борис Тадић 2004.

Извор:Курир.рс/Сања Ђурић