Издвајамо Свет

Језиве тврдње четири астронаута НАСА-е о постојању ванземаљаца и њиховим посетама за које зна и Ватикан!

Ови астронаути су били у свемиру, ходали су на другим планетама и посматрали су Земљу са удаљености од неколико милиона километара. Шта им се догодило док су били међу звездама и планетама?

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шта год да је, ови бивши астронаути НАСА-е су сада уверени да ванземаљци постоје.
Едгар Мичел

Постао је шеста особа која је ходала по Месецу, током мисије Аполло 14 1971. године. Никада више није био исти. Почео је да пропагира да су ванземаљци посетили Земљу у покушају да нас спасу од нуклеарног рата, и указивао на то да Ватикан зна истину о њиховом постојању.

Наиме, 1947. године, када је Мичел имао 16 година, мистериозна летелица се срушила у близини његовог породичног ранча у Розвелу у Новом Мексику. До дана данашњег, тај пад инспирише теорије о НЛО-има.

Мичел је чврсто веровао да је ова ванземаљска несрећа заташкана од стране америчке владе. Он је такође рекао да су ванземаљци често онеспособљавали ракете које су се налазиле у силосима оружја током Хладног рата.

О свом искуству на Месецу, Мичел је написао: “Та мирноћа се чинила као да преноси да сам пејзаж стрпљиво чека наш долазак милионима година.“
Гордон Купер

Учествовао је у пројекту Меркурy, првој америчкој мисији са посадом, од 1958. до 1963. године. Чак и пре тога, он је тврдио да је видео летеће тањире како шпијунирају подручја за тестирање авиона.

Он је такође рекао да је уочио НЛО над Немачком 1951. године.
1984.године, рекао је у УН:

“Верујем да су ова ванземаљска возила и њихова посада у посети овој планети са других планета, које су технички мало напредније од нас на Земљи. Морамо прво да им покажемо да смо научили да решавамо своје проблеме мирним путем, а не ратом, пре него што нас прихвате као потпуно квалификоване универзалне чланове тима. Њихово прихватање ће имати огромне могућности за напредак нашег света у свим областима.“
Дик Слејтон

Слејтон је такође био део пројекта Меркурy. Након тога, служио је као директор операција летачког особља НАСА-е. Он подржава Куперову тврдњу о НЛО-у над Немачком 1951. године.

О инциденту је рекао: “Изгледало је као да тањир стоји под углом од 45 степени. Нисам имао никакве камере, иначе бих направио неке слике. Тада је – из неког разлога – он узлетео и само убрзао и нестао.“
Брајан О’Лири

Иако он никада није ишао у свемир, О’Лири је именован за могућу мисију на Марс 1960-их година. Он је напустио НАСА-у да би постао професор физике на Универзитету Принстон.

Касније, О’Лири је имао искуство блиске смрти које је променило његову перспективу планете. Он је рекао: “Постоји обиље доказа да су нас контактирали. Цивилизације нас посматрају веома дуго и њихова појава је бизарнија од било које врсте традиционалне материјалистичке западне тачке гледишта.“

Погледајте видео у којем О’Лири тврди горе наведено

 

Извор: Wебтрибуне.рс / Србија јавља