Издвајамо Србија

БАШ ГА БРИГА! Док му гладна војска маршира Београдом, он три дана о ко зна чијем трошку гледа трке „Формуле 1“ у Абу Дабију!

Током суботе и недеље ни у једном домаћем медију није се појавила ниједна Вучићева изјава о актуелним проблемима у земљи и „његовом раду на њиховом решавању“, што је многе изненадило.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Испоставило се да је Вучић, који се у петак састао са принцом престолонаследником Абу Дабија шејком Мухамедом бин Заједом, остао још два дана у престоници Уједињених Арапских Емирата, како би уживао у најважнијој трци Формуле 1 ове сезоне – Великој награди Абу Дабија.

vucic-na-trci-formule1-clanak

У овој трци је Немац Нико Розберг осиугурао титулу шампиона Формуле 1. у 2016. години, а поред Вучића, трку су посматрали шеици из земаља Арабијског полуострва, председник Чеченије Рамзан Кадиров и премијер Катара Абдулах Насер Калифа ал Тани.

Поставља се питање о чијем трошку се премијер Србије проводи у Абу Дабију, два дана након званичног билатералног сусрета са Бин Заједом. Да ли се ради о „поклону од шејка“ или се све то финансира из буџета Републике Србије, за који је, наводно, Вучић толико забринут.

 

Извор: НСПМ